Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Akut tandpine og tandsmerter?

rigtig-version-akut

Har du akut tandpine, der er opstået pludseligt eller kraftige tandsmerter, kan du komme hurtigt i behandling hos os.

Du kan kontakte os inden for klinikkens åbningstid: Mandag-torsdag kl. 8-18, fredag kl. 8-18 samt lørdag, søndag og helligdage kl. 8-18. Har du akutte tandsmerter eller akut tandpine i weekenden eller på en helligdag, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Behandlingerne i weekenden og på helligdage er helt uden ekstra tillæg og gebyr.

Du kan desuden altid komme i kontakt med tandlægerne i tidsrummet mellem kl. 08:00-18:00 på tlf. 31 31 13 06 alle ugens dage, hvor du har mulighed for at bestille en tid eller tale med en af tandlægerne, hvis du har akut tandpine og gerne vil vide, hvordan du skal forholde dig.

Du kan med fordel kontakte os, hvis du har akut tandpine, har knækket en tand, har tandsmerter, er kommet til skade eller af andre årsager har akut brug for en tandlæge.

Hos os kan du få en tid allerede samme dag, så du hurtigt kan blive smertefri.

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top