Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Døgnåben vagttandlæge hos TCHP

kontakt døgn tandlægen

Hos Tandlægecenter Højbro Plads finder du din nærmeste vagttandlæge med døgnåbent i København. Har du brug for en akut tandlæge ved vores normale åbningstid, så ringer du blot til vores vagttandlæge på tlf. 31 31 13 06

Vi har valgt at stille en  tandlæge til rådighed for alle, der har akut tandpine, eller af andre årsager gerne vil tale med en tandlæge, i vores almindelige åbningstid. Tandlægevagten kan naturligvis træffes til og med kl. 18:00, og det gælder selvfølgelig også i weekenden og på helligdage.

Du kan kontakte vores vagt tandlæge, hvis du har akut tandpine, eller hvis du eksempelvis har knækket en tand og gerne vil høre, hvordan du skal forholde dig. Vores personale er veluddannet og kan tage sig af en hvilken som helst tandbehandling.

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top