Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Tandlægevagt i København – alle ugens dage

Tandlægecenter Højbro Plads tilbyder tandlægevagt i København alle ugens dage, og vi står klar ved telefonen mandag – torsdag fra 08.00 – 18.00 samt fredag fra 08.00 –18:00. I weekenden og på helligdage kan vores tandlægevagt kontaktes mellem 08.00 – 18.00. Har du akut brug for en tandlæge i København, eller har du spørgsmål, der relaterer sig til tandproblemer, så kontakt os.

Én af vores erfarne og professionelle tandlæger står altid klar ved tandlægevagt-telefonen, så du altid kan få svar på dine spørgsmål eller hjælp til, hvilken behandling, der er bedst til lige netop din situation.

Tandsmerter opstår ofte pludseligt og på besværlige tidspunkter, hvilket i værste tilfælde kan resultere i en panisk og smertefuld følelse. Vores tænder skal passes og plejes, og derfor kan det være meget ubehageligt, hvis man pludselig oplever en akut tandpine. Tandlægevagten er derfor beliggende i hjertet af København, der kan berolige og udøve kompetent vejledning til lige netop din situation.

Ring til vores tandlægevagt, hvis du er i tvivl

Vores tandlægevagt kan hurtigt afgøre, om du har brug for akut tandlæge hjælp eller blot skal bestille en konsultation på vores klinik i København i den nærmeste fremtid. Tandlægevagten lytter altid til din opfattelse af tandproblemet og kan ofte stille en korrekt diagnose baseret på dine informationer. Hvis du har brug for akut smertelindring i København, kan vores erfarne tandlæger hjælpe med kyndig råd og vejledning, og du er altid i sikre hænder, når du ringer til Tandlægecenter Højbro Plads.

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top