Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Weekendåben tandlæge i København:

Lørdags- og søndagsåbent

Søger du en tandlæge med weekendåbent i København, så er du kommet til det rette sted. Tandlægecenter Højbro Plads har både lørdags- og søndagsåbent i København hver eneste weekend.

Vores tandlæger holder weekendåbent både lørdag og søndag i København, da vi udmærket er klar over, at tandskader og tandpiner ikke kun opstår i almindelig åbningstid. Hvis man eksempelvis får akut tandpine fredag aften, så er der lang tid til mandag morgen, hvor man igen kan komme i kontakt med sin egen tandlæge. Derfor kan du altid komme i kontakt med vores tandlæger i weekenden og selvfølgelig også på helligdage.

Vores tandlægecenter i København har åbent lørdag og søndag fra 8-18, og det samme gør sig gældende for helligdage. Har du akut brug for en tandlæge uden for vores almindelige åbningstider, hverdag som weekend, så du altid kan komme i kontakt med en dygtig tandlæge, hvis du har akut brug for en tandlæge.

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top