Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Behandlinger

Hos Tandlægcenter Højbro Plads tilbyder vi langt de fleste former for tandbehandling. Vi udfører både simple og mere komplekse behandlinger samt foretager akutte indgreb. Du kan læse mere om vores tandlægevagt her. Lider du af tandlægeskræk kan vi naturligvis også tilbyde at udføre din tandbehandling under de forholde, som passer dig bedst.
Ved den første forundersøgelse udarbejdes der en detaljeret behandlingsplan samt et økonomisk overslag til dig. På denne måde sikrer vi os, at du er velinformeret om behandlingen inden denne påbegyndes.
Vi tager altid forbehold for andre tandlægers vurdering. Har du allerede fået et overslag hos anden tandlæge, må du derfor forvente, at vores tandlæger, gerne vil undersøge dine tænder på ny for at sikre dig den korrekte behandling.
Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores særlige kompetenceområder. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt vi udfører netop den behandling du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du mistet en eller flere tænder kan det erstattes ved indsættelse af et eller flere tandimplantater. Et implantat er en god erstatning i stedet for en naturlig tand. En implantat krone kan laves så pæn, at det ikke er muligt at se forskel på dine egne naturlige tænder og tandimplantatet.

Læs mere

En uheldig retning ved frembrydning  af visdomstænder kan give problemer. Nogle visdomstænder kan ligge horisontalt og have retning mod eller væk fra nabotanden. Andre visdomstænder er vinklet ind mod tungen eller ud mod kinden. Ofte er der kun plads til, at en del af visdomstanden bryder frem i munden.

Læs mere

Alle vores kroner og broer bliver producerede i Danmark af danske tandteknikkere. Valget af dansk produceret teknik vil sikre en høj kvalitet for patienterne. Indikationer for at tandlægen anbefaler krone eller brobehandling kan være i forbindelse med tandfraktur, traumer, rodbehandlet tænder og kosmetiske årsager.

Læs mere

Den mest hyppige årsag til en rodbehandling er dybe cariesangreb, som medføre en infektion(betændelse) i tandens nrod2erve. Infektionen opstår pga. de bakterier, som har forårsaget selve cariesangrebet.

Læs mere

Paradontose er en kronisk eller akut betændelsestilstand forårsaget af mundhule bakterier i og omkring tændernes støttevæv. Støttevævet omfatter tandkødet, fibrene til at fastholde tanden i kæben, den omgivende kæbeknogle samt tandcementen på rodoverfladen
Betændelsen i tandkødet opstår når bakteriebelægninger ikke bliver fjernet fra tand- og rodoverflader. Dette medfører helt eller delvist ødelæggelse af knogle samt andet støttevæv der holder tænderne fast. Hvis denne tilstand ikke behandles vil det medfører løsning af tænderne og i værste fald føre til tab af tanden.

Læs mere

Helprotese, delprotese eller tryklås protese med implantater?

Læs mere

Lider du af tandlægeskræk? Få en professionelt behandling af netop denne symptom..

Læs mere

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top