Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Fjernelse af visdomstænder

Visdomstænder er de bagerste kindtænder, som normalt bryder frem sidst i teenageårene eller først i tyverne. Mange mennesker oplever at fjernelse af en eller flere visdomstænder er nødvendigt.

En uheldig retning ved frembrydning  af visdomstænder kan give problemer. Nogle visdomstænder kan ligge horisontalt og have retning mod eller væk fra nabotanden. Andre visdomstænder er vinklet ind mod tungen eller ud mod kinden. Ofte er der kun plads til, at en del af visdomstanden bryder frem i munden. Fjernelse af visdomstænder kan derfor blive nødvendigt, og det kan vores tandlæger hjælpe dig med.

fjern_af_visdomstaend

Hvis en visdomstand er fuldt frembrudt, kan den ofte trækkes ud komplikationsfrit. Er tanden kun delvist eller slet ikke frembrudt, kan det være nødvendigt med en mindre operation for at kunne fjerne tanden.

Frembrud af visdomstænderne i en forkert retning kan have alvorlige konsekvenser for nabotanden, idet der kan samles madrester og bakterier, som kan medføre udvikling af caries og paredentose.

Ved fjernelse af visdomstænder bliver tænderne og tandkødet lokalbedøvet, så hele indgrebet foregår 100 procent smertefrit.

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top