Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Implantater

Har du mistet én eller flere tænder kan det erstattes ved indsættelse af et eller flere tandimplantater. Implantater er gode erstatninger for dine naturlige tænder. En implantatkrone kan laves så pæn, at det ikke er muligt at se forskel på dine egne naturlige tænder og tandimplantatet.

implantater

Implantatet er en skrue fremstillet af titanium som indsættes i kæbeknoglen. Implantater kan enten erstatte én enkelt tand eller være med til at danne fundamentet for en fuldstændig restaurering af tandsættet. Ydermere kan der også anvendes implantater, hvis man ønsker en protese, som sidder fast på implantaterne. Læs mere om proteser her.

Indsættelse af implantater – trin for trin:

  • Forundersøgelse og planlægning af behandlingen
  • Implantatet indsættes under lokalbedøvelse
  • Integration af implantatet i kæbeknogle. Denne trin varer omkring 6 måneder
  • Indsættelse af endeligt abutment og aftrykstagning til krone eller protese
  • Indsættelse af den endelige krone, bro eller protese

 

 

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top