Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Kroner og broer

Alle vores kroner og broer bliver producerede i Danmark af danske tandteknikkere. Valget af dansk produceret teknik vil sikre en høj kvalitet for patienterne.

Indikationer for at tandlægen anbefaler krone eller brobehandling kan være i forbindelse med tandfraktur, traumer, rodbehandlet tænder og kosmetiske årsager.

Som patient har mulighed for at vælge enten en fuldkeramisk, metalkeramisk eller en guldkrone. En fuldkeramiske krone er en kappe, som sættes uden på resterne af en eksisterende tand for at forstærke den og undgå at den knækker. Porcelænskronen er smuk og stærk.

kroner1

Porcelænskronen fremstår i en nuance der matcher dine naturlige tænder. Det er derfor svært at skelne mellem en kronen og dine naturlige tænder. Kronen fastsættes permanent og føles som en naturlig tand.

Porcelænskronen kan enten laves i rent porcelæn (fuldkeramisk) eller i porcelæn med en indre kerne af ædelt metal (metalkeramisk) eller fremstilles af rent guld (guldkrone).

kroner2

I konsultationstiden fortæller tandlægen mere omkring de forskellige kronetyper der anvendes og rådgiver omkring den bedste løsning for din tand.

Bro

En bro er i realiteten en sammensætning af flere kroner ved siden af hinanden. Hele behandlingsforløb samt de materialer, som bliver brugt under bro fremstilling er det samme som ved fremstilling af en krone.

kroner3

 

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top