Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Proteser

Proteser fås som delproteser eller helproteser med eller uden tryklås.

Helprotese

Helproteser er en erstatning for alle naturlige tænder i over/undermund. Protesen anvender det naturlige vakuum, der skabes mellem protese og akryl (basisdel af protesen) til at sætte sig fast i munden.

helprotese

Delprotese

Hvis man mangler én eller flere tænder i over- eller undermunden, kan den/de erstattes af en delprotese. En delprotese kan tages ud og børstes. Den sidder fast ved hjælp af nogle metalbøjler, der omringer nogle af dine egne naturlige tænder. Ved fremstilling af en delprotese foretages en individuel vurdering af, hvilke af dine tænder, der er egnet til at fungere som ”bøjletænder”.

protese2

Proteser med implantater – tryklåsproteser

Et rigtig godt alternativ til en helprotese er en tryklåsprotese. Man kan anvende tryklåsprotese ved indsættelse af 2-5 implantater i kæbeknoglen, som sikrer, at protesen holdes fast på en sikker og stabil måde.

Tryklåsene sikrer, at protesen altid sidder fast, og at den ikke bevæger sig under tale og tygning. Proteser baseret på to eller flere tryklåse med implantater er derfor en mere komfortabel løsning til patienter uden eget tandsæt. Læs mere om implantater her.

protese3

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top