Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Tandlægeskræk

10% af den danske befolkning lider af tandlægeskræk. Da dette er en betydelig størrelse har vi her på klinikken sørget for, at gøre en dyd ud af, at skabe trygge rammer og hjælpe dig igennem dit behandlingsforløb hos os. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at skabe en god stemning gennem åbensindet kommunikation og gensidig respekt.

Det er os et privilegium at..

Give dig den bedste behandling under de bedste vilkår. Dine krav og ønsker kommer i første række, og derfor står vi til din rådighed! Du har altid muligheden for, at bestille en uforpligtende tid hos os. Vores team af eksperter står klar til, at besvare dine spørgsmål og til at forklare dig samtlige trin af dit behandlingsforløb.

Vi anbefaler

..at du er helt og aldeles ærlig omkring din skræk. Det er helt i orden, at erkende og føle sig usikker på en forestående behandling. Derudover er det også lettere for os, at gøre noget ved det, hvis vi er informeret omkring det. Hele vores mantra bygger på åbenhed. Derudover er du hjertens velkommen til, at medbringe en musikafspiller med, som kan lede tankerne hen på et mere positivt spor.

Fakta omkring tandlægeskræk

Der findes forskellige grader af tandlægeangst. Tanken om bedøvelser, lydene af tandlægeborene og den karakteristiske ”tandlæge-lugt” menes at trigge angstreaktionerne.

Det estimeres dog, at cirka 13% af den danske befolkning er ramt af tandlægeskræk i sådan en grad, at de helt undgår tandlægebesøg, og videnskabelige studier har vist, at kvinder rammes hyppigere end mænd.

Psykologer anslår, at angsten starter i forbindelse med traumatiske oplevelser fra barndommen, derfor er det vigtigt, at man får den rette hjælp i trygge rammer – Dette vil vi hjælpe dig med.

 

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top