Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Er du vores nye patient

Velkommen til Tandlægecenter Højbro Plads. Hvis du går med tankerne om at skifte til en ny tandlæge, vil vi gerne hjælpe dig med at gøre skiftet så nemt som muligt for dig.

taenkeren

Ved den første konsultation, skal der oftest tages nogle røntgenbilleder, samt en undersøgelse, hvor enten vores dygtige og erfarne tandlæger eller tandplejer undersøger tændernes tilstand.
Hvis der forekommer behandlingskrævende tilstand, laves der et prisoverslag, som du får udleveret.
Der kan bestilles tid lige efter konsultationen for videre behandling. Vi tilstræber os, at du får en tid, som passer dig bedst.
Husk!

– Er du tandlægeskræk (her skal vi lave et link til der hvor vi snakker om tandlægeskræk), husk at informere personalet om det, så kan vi bedre hjælpe dig med din behandling.

– Medbring dit sygsikringskort ved første besøg

– Der er kontant afregning efter hvert besøg

– Vi modtager alle former for betalingskort på klinikken

– Er du studerende, så kan du få 10 % rabat ved behandlinger i forbindelse med frie ydelser

– Er du medlem af forbrugersforeningen, så kan du få 15 % rabat ved behandlinger i forbindelse  med frie ydelser.

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top