Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Tandcenter Højbro Plads har en lang historie og stor erfaring

Tandlægeklinikken blev iværksat før krigstiden på Vester Søgade. Senere hen flyttede adressen til Lille kirkestræde 3, 1072 København K, hvor 4. generation af tandlæger overtog klinikken d. 1. maj 2014.
Tandlægecenter Højbro Plads ligger i hjertet af Købehavn, hvor fire tandlæger og 13 klinikassistenter – alle erfarne og veluddannede – står parate til at modtage dig på Lille kirkestræde 3. Vi tilbyder en lang række behandlinger, blandt andet tandlægevagt, døgnvagt og akutte behandlinger for blot at nævne nogle få.
Det, der kendetegner klinikken, er det gode samarbejde mellem patient, tandlæge og klinikassistent. Vi yder behandlinger af høj kvalitet og med anvendelse af de bedste materialer, teknikker og udstyr. Fagligt engagement, efteruddannelse og sparring med kollegaer er afgørende for opretholde det høje kvalitetsniveau på klinikken.
Vi anvender dansk dentallaboratorie til fremstilling af kroner, broer og andet laboratorie krævende arbejde, hvor vi sikre os dansk standard og kvalitet opretholdes.
Vores nye såvel som nuværende patienter lægger en høj grad af tillid i vores hænder, og det er afgørende for os at kunne bevare denne tillid. Vi lægger en ære i at kunne tilbyde dig den bedste behandling.

Du er velkommen til at ringe på telefon 33 14 05 90 eller bestille tid på mail eller via online booking.

Bahar Ghorbani
Tandlæge, indehaver

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top