Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Praktisk information

 

Tidsbestilling
Du kan bestille tid ved at ringe på 33 14 05 90, sende en e-mail til info@tchp.dk eller ved at benytte dig af vores online bookingsystem.

Første gang du kommer
Første gang du møder på klinikken bedes du venligst komme 10 minutter før den aftalte tid, så vi kan oprette dig i vores journalsystem. Husk at medbringe dit sygesikringskort.

Afbud
Afbud skal så vidt muligt meldes senest 2 timer før behandlingen. Hvis vi modtager dit afbud senere end dette, vil det blive betragtet som en udeblivelse, og du vil få tilsendt en regning på 234 kr. for en udeblivelse, hvilket tandlæger ifølge sygesikringen er berettigede til.

Betaling
Efter endt behandling udskrives regningen, som betales på klinikken med kontanter eller med dankort.
Følgende kort kan benyttes på klinikken:

mc-visa-jcb-cup-amex-dk-43px

Medlem af Sygeforsikringen ‘danmark’ eller Dansk Tandforsikring
Er du medlem af Danmark, indberetter vi automatisk refusionsansøgningen for dig, og du modtager beløbet på din nemkonto.

Tandlægeskift
Man kan frit skifte tandlæge, og du har krav på at få din journal og røntgenoptagelser overført til den nye tandlæge. Ønsker du derfor at blive behandlet hos Tandlægecenter Højbro Plads, vil vores tandlæger sørge for, at din tidligere journal rekvireres fra din tidligere tandlæge.

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top