Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Personale

Uanset hvilken tandbehandling du har behov for, står et kompetent og erfarent behandlerteam klar til at modtage dig på klinikken. Vi kan tilbyde dig et trygt og professionelt behandlingsforløb, da vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag at gå til tandlægen, og at der kan være angst forbundet med et tandlægebesøg.

Vi glæder os til at se dig på klinikken!

Tandlæge Team

IMG_3812 (3)

Bahar Ghorbani

Tandlæge

Bahar er en erfaren tandlæge uddannet fra tandlægeskolen fra Københavns Universitet. Bahar udfører alle former for tandbehandling og hendes kliniske interesser strækker sig bredt blandt andet inden for krone- og brobehandlinger samt kirurgiske behandlinger herunder rodspidsamputation, parodontal kirurgi samt fjernelse af visdomstænder.

IMG_4206 (2) (1)

Erik N. Hansen

Tandlæge

Erik Normann Hansen er en erfaren tandlæge uddannet fra tandlægeskolen fra Københavns Universitet. Erik har igennem mange års virke som tandlæge oparbejdet stor erfaring og rutine med særlig interesse for krone- og brobehandlinger samt paredentosebehandling.

IMG_3871 (2) (2)

Yashar Soroudi

Tandlæge

Yashar er en erfaren tandlæge uddannet fra tandlægeskolen fra Københavns Universitetet. Yashar har særlig stor interesse for rodbehandling samt kirurgiske behandlinger herunder fjernelse af vanskelige visdomstænder. Yashar fungerer som henvisningstandlæge for andre tandlæger.

IMG_3956 (2)

Søren Ruf Larsen

Tandlæge

Søren interesserer sig specielt for rehabilitering i form af højæstetisk protetik (kroner, broer og kombinationsproteser) samt diverse mindre kirurgiske indgreb så som implantater, fjernelse af visdomstænder, cyster og rodspidsoperationer.

Assistent Team

IMG_4036 (2)

Hanne - Lill Peters

Klinikassistent

Hanne har igennem de sidste 30 år oparbejdet stor rutine og erfaring i sit virke som klinikassistent. Hannes ansvarsområder er reception, varebestilling samt tandlægeassistance.

IMG_4103 (2)

Lene Skov

Klinikassistent

Lene har igennem sit mangeårige virke som klinikassistent oparbejdet stor erfaring og rutine i at assistere tandlægerne på klinikken.

IMG_4065 (2)

Mia Pedersen

Klinikassistent

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top