Lille Kirkestræde 3, 1072 København K.

Spørgsmål og svar

Ondt i visdomstand

Hej. Jeg har over det sidste stykke tid har fået en hævelse ved den ene af mine visdomstænder i underkæben. Den er øm og rød. Hvad kan jeg gøre ?!
Hilsner
Nikolas
Svar:
Hej Nikolas.
Grunden til at du kan se en hævelse omkring din visdomstand er sandsynligvis en betændelsestilstand i tandkødet. Du skal børste godt og grundigt omkring tanden. Hvis hævelsen generer meget, kan du hos din tandlæge få skyllet med Klorhexidin ind under lappen ‒ det plejer som regel at hjælpe.
Du er velkommen til at komme ind til os og få det gjort.
Mange venlige hilsner
Tandlægecenter Højbro Plads

Ondt i ny fyldning

for nogle dage siden fik jeg lavet to tandfarvede fyldninger i min bagerste kindtænder. Siden da har jeg haft smerter hver gang jeg skal tygge med de pågældende. Jeg var hos tandlægen for 2 dage siden, hvor tandlægen tog ganske lidt af den og sagde, det kunne være ekstra følsomhed pga. materialet. Jeg kan nu mærke smerterne, hele tiden og kan ikke tygge med dem?
Hvad mener I ‒ er det noget, som går over?

Svar:
Hej Mette,
Der kan være flere grunde til disse smerter, men Jeg skal nok prøve at omtale nogle af grundende her:
Hos nogle kan nerven reagere pga. det kemiske indhold, som er i
plasten. Hvis smerterne finder sted, når du tygger, kan det derimod være fordi, fyldning er for høj og skal reduceres i højde.
Der kan være betændelse i nerven, hvis fyldningen har været meget dyb. Det giver smerter konstant og hos nogle ret intensive smerter. Symptomerne kan også stamme fra en revne i tanden. I dette tilfælde kunne en rodbehandling af tanden komme på tale.

Du er velkommen til at henvende dig på klinikken.

Mange venlige hilsner
Tandlægecenter Højbro Plads

Behandling af unge under 18 år

Hej
Jeg har en søn på 6 år, som har ondt i sin kindtand. Kan man henvende sig til jer, hvis der er tale om et barn, som normal behandles hos skoletandpleje?
Vh
En bekymret mor

svar:
Kære bekymret mor
Vi tager imod patienter, som behandles af skoletandplejen ved akute tilfælde, i weekender og hellige dage. Du er velkommen til at henvende dig til klinikken med din søn, så kigger vi gerne på hans tand. I dagligdagen, skal I henvende jer til skoletandplejeren.

Mange venlige hilsner
Tandlægecenter Højbro Plads

Dansk kvalitet til lav pris

Vi er et team med 6 erfarne tandlæger og 3 klinikassistenter, som altid sætter vores patienter i fokus. Vores behandlerteam deltager løbende i kurser, så vi kan bevare og udbygge vores kundskaber. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi anvender altid dansk dental laboratorie i Danmark. Vores samarbejdspartner har vi dagligt kontakt med, hvilket sikrer bedst mulig kvalitet.

 
Top